RegisztrációVissza
 
Felhasználó

A TestLine felhasználójaként Ön nyilvános és privát tesztet, és korlátlan számú tesztkérdést hozhat létre, ezeket korlátlan számban példányosíthatja, publikálhatja Interneten keresztül, avagy letöltheti PDF formátumban. A kitöltött feladatlapok eredményeit és statisztikáit a TestLine korlátozás nélkül tárolni fogja.

Ingyenes regisztrációval Ön a TestLine valamennyi funkcióját kipróbálhatja
 
Intézmény felhasználó

Egy intézmény felhasználójaként Ön nem csupán privát és nyilvános teszteket hozhat létre, hanem az Önnel közös intézményben levőkkel korlátlan számú tesztet meg is oszthat, ezáltal azokat közösen kezelhetik, szerkeszthetik. Az intézményi regisztrációhoz szüksége lesz az intézmény regisztrációs kódjára, melyet a kiválasztott intézmény felelősétől tud igényelni.

Tippek  

A TestLine alapvetően kétféle regisztrációt különböztet meg: az intézményit és az intézményen kívülit. A lehetőségek tárháza mindkét csoport számára azonos, egyetlen különbség hogy az intézményhez tartozó felhasználók egy speciális - intézményi - jogosultsági szintet is beállíthatnak Tesztjeik illetve Kérdéseik számára. Az intézményi szint azt jelenti, hogy az így védett adatokat csak az azonos intézményhez tartózó felhasználók tekinthetik meg/szerkeszthetik avagy törölhetik. Így lehetőség nyílik pl. arra, hogy egy munkacsoport által közösen karbantartott - de nyilvánosság (tipikusan hallgatóság) számára nem látható - kérdéshalmazt a csoport tagjai közösen szerkesztenek, és bármelyikük bármikor akár egyéni, akár csoportos Tesztet tud létrehozni belőlük.


Főoldal Tesztek listája Publikált tesztek Kérdés típusok Kérdés kereső Kapcsolatfelvétel