KapcsolatfelvételVissza

A TestLine webalkalmazás fejlesztése 2010. nyár végén indult azzal a céllal, hogy bemutasson egy egyedi módszertant, és alkalmazza azt egy olyan világban, ahol egyre több diák jelenik meg a felsőoktatásban, és egyre nehezebb a tudást pontosan, személyre szabottan mérni. 2011. októberében készült el az a stabil verzió (v1.2.7), mely e célt nagyrészt elérte, bár csupán egyetlen típusú kérdést lehetett készíteni, a rögzített eredményeket nem lehetett módosítani, statisztikákat nem lehetett elemezni. Körülbelül egy év tapasztalatával számos felület újra lett gondolva, nagyon sok helyen egyszerűbb, áttekinthetőbb nézetekre volt szükség, és ezernyi új igény is összegyűlt közben. Annak érdekében, hogy ezek a módosítások sikeresen megtörténhessenek, 2012. decemberében elkezdődött a teljes webalkalmazás újraírása, immáron professzionális, tisztán objektum-orientált alapokon. 2013. nyarára, a projekt harmadik születésnapján immáron három különböző kérdéstípus (több mint 10 kérdésmód), számos alváltozat, részletes statisztika és lekérdezési lehetőség áll a TestLine felhasználói tábora előtt. A teszt életciklusa a készítéstől az offline/online kitöltésen és kiértékelésen keresztül egészen a résztvevőkig terjed, hiszen már arra is van lehetőség, hogy a diák/hallgató visszaellenőrizze válaszait, megnézze hibáit, ha erre természetesen a teszt publikálója engedélyt ad.

A projekt negyedik születésnapján, 2014. augusztusában a TestLine felhasználói táborának ugrásszerű növekedése miatt, a megnőtt üzemeltetési költségek kompenzálására, fizetős csomagok lettek bevezetve. Alap szinten továbbra is ingyenesen használható marad a TestLine szinte valamennyi funkciója.

Amennyiben bármilyen kérdése adódik a TestLine kapcsán, nem talál valamire megoldást, esetleg ötlete van, keressen fel minket az alábbi elérhetőségek egyikén:

Tippek  

Ezen az oldalon a TestLine története és elérhetőségei olvashatóak.


Főoldal Tesztek listája Publikált tesztek Kérdés típusok Kérdés kereső Kapcsolatfelvétel